Weldoordacht netwerk- en systeembeheer

De wereld van systeembeheer kent voor Simorix weinig geheimen. Simorix beheert Windows-, Mac en Linuxsystemen en netwerken tot 100 werkstations met centrale server(s) op locatie (on-prem). Maar wij zijn ook sterk in het leveren en beheren van servers en werkplekken in de (Microsoft) cloud. Of een combinatie hiervan, zogenaamde hybride oplossingen.

Simorix zorgt voor continue kennisopbouw, omdat de ontwikkelingen bij systeembeheer altijd doorgaan. Daarnaast is goede communicatie met de dagelijkse gebruikers van de systemen van belang.

Simorix zoekt naar oplossingen waarmee u en uw medewerkers goed en snel geholpen zijn.

Simorix voor zorgeloze ict – klanten profiteren van kennis en ervaring

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren. Waardoor werk lekker en stabiel door kan gaan.

Geheim van Simorix

  • Interesse in mens en technologie is het geheim van Simorix. Wij staan voor:
  • een praktische aanpak
  • voork√≥men van problemen die te voorzien zijn
  • heldere taal en uitleg
  • meedenken en samenwerken

Simorix besteedt wekelijks de nodige tijd aan het bijhouden en delen van kennis en ervaring. Wij werken daartoe samen met onze eigen ict-stagiaires en met collega’s, zowel in communities als bij live bijeenkomsten.

Hardware

Wij bieden een breed scala aan hardware-oplossingen, waaronder desktops, laptops, printers, switches, firewalls en servers. Wij kunnen adviseren de juiste apparatuur voor uw bedrijf en zorgen voor de installatie en het onderhoud ervan.

Internet

Internet is de ruggengraat van elk bedrijf en wij zorgen ervoor dat u altijd verbonden bent. Van de levering van glasvezels, het beheren van het interner netwerk tot het oplossen van verbindingsproblemen, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd online is.

Back-up

Het is van cruciaal belang om uw gegevens veilig te houden en daarom bieden wij betrouwbare back-updiensten aan. Of u nu op zoek bent naar cloudback-up of offsite-opslag, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past.

Telefonie

Met 3CX bieden wij u een professionele en flexibele telefonieoplossing die naadloos integreren met de IT-omgeving. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het implementeren, configureren en onderhouden van uw 3CX-telefoniesysteem.

Simorix voor zorgeloze ict – klanten profiteren van kennis en ervaring.

Simorix adviseert ondernemers en managers over ict-systemen en beheert kleine tot middelgrote ict-systemen.

Simorix voor zorgeloze ict – voordeel door deskundig ict-advies.